V. Gyermekirodalmi Fesztivál és Vásár
Várszegi Viktória
2009. március 9.

Az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy van igény a gyermekekre koncentráló irodalmi, gyermekkönyves rendezvényekre, amelyek mellett jól megfér a felnőtteket érintő szakmai program is. Az idei fesztivál számos újdonsággal jelentkezik a korábbi évekhez képest!

A gyermekek érkezéskor egy tájékoztató füzetet kapnak, amelyben pontokat gyűjthetnek az esemény különböző helyszínein. A legügyesebbeket ajándékkal jutalmazzuk!

Találkozhatnak kedvenc íróikkal, illusztrációt készíthetnek Benedek Elek meséihez, páratlan külföldi mesekönyv-kiállítást tekinthetnek meg, így képet alkothatnak arról, hogy a világ más tájain milyen mesekönyveket olvasnak kortársaik. Lesz gyermeklap-bemutató, internetes játék a mesekönyvekkel, koncert, bábszínház, csillagászati mesekönyvek és az ehhez kapcsolódó programok, valamint még sok meglepetés az olvasni szerető gyermekeknek és felnőtteknek.

Bővebb információ: www.csodaceruza.com

Március 14., szombat


10.00-16.00 Könyvvásár, kézműves-foglalkozás, rajzolás illusztrátorokkal, játékos könyvbemutató, dedikálás.

16.00-17.00 A Kolompos együttes koncertje

A program csütörtökön és pénteken ingyenesen látogatható, szombati jegyár: Gyerekjegy: 600 Ft | Felnőttjegy: 800 Ft | Családi jegy: 2000 Ft

Forrás: Port