KeresésFelhő, kulcsszavak
allergia  alvás  anyaméh  anyaság  anyatej  apa  asztma  baba  babaruha  babatáplálás  bébiétel  betegség  bőr  bőrápolás  bőrvédelem  családi pótlék  családtámogatás  császármetszés  csecsemő  cukorbetegség  depresszió  diéta  divat  dohányzás  Down-szindróma  D-vitamin  egészség  ekcéma  elhízás  ételallergia  étkezés  étrend  fájdalomcsillapítás  fertőzés  fogamzásgátlás  fogantatás  fogyókúra  folsav  genetika  gyed  gyermekprogram  gyermekvállalás  gyes  H1N1  hallás  hányás  hasmenés  hímivarsejt  hízás  hormon  hormonok  hozzátáplálás  ikrek  immunrendszer  influenza  játék  kalcium  köldökzsinórvér  koraszülés  koraszülött  kórház  KRIO Intézet  kutya  láz  lombikbébi  magzat  meddőség  megfázás  menstruáció  mese  mesekönyv  mesterséges megtermékenyítés  munka  munkavállalás  napozás  nátha  nőgyógyász  nyár  őssejt  őssejtbank  őssejtterápia  otthonszülés  ovuláció  pajzsmirigy  párkapcsolat  PCOS  peteérés  programajánló  programok  pszichológia  sperma  spermium  sport  stressz  szerelem  szex  szoptatás  sztármami  szülés  szüléstörténet  születés  születés hete fesztivál  szülőszoba  tanulás  táplálkozás  tápszer  tej  terhesség  termékenység  torna  trombózis  újszülött  ultrahang  utazás  vajúdás  várandósság  védőoltás  vetélés  vitamin  vitaminok 
Nem a lapos has a boldogság kulcsa!

Nem a lapos has a boldogság kulcsa!

2017.05.18. » Lelkizés / Pszichológia

"Naponta bókolnak nekem, mennyire tökéletes négy gyermek után is a testem, ezért úgy döntöttem, felteszek a hasamról egy retusálatlan képet, hogy végre megmutassam a valóságot. Legfőképp azért, mert még jól emlékszem rá, milyen nehéz volt elfogadnom magam a gyermekeim születése után" – írja posztjában a dél-karolinai énekesnő.

Legyél Te is álomférj! Egy apa őszinte vallomása…

Legyél Te is álomférj! Egy apa őszinte vallomása…

2017.05.16. » Lelkizés / Pszichológia

Egy édesapa nagyon kedves fotót osztott meg az Imguron - a képen éppen újszülött gyermekével a mellkasán, és alvó feleségével az oldalán láthatjuk a felvétel készítőjét. A szívmelengető fotó közzétételével arra kívánja ösztönözni férfitársait az apuka, hogy legyenek ők is "álomférjek"! :-) 

Tudomány: a szülés megváltoztatja a nők agyműködését

Tudomány: a szülés megváltoztatja a nők agyműködését

2017.05.12. » Lelkizés / Pszichológia

A várandósság alatt a nők agyának bizonyos részein csökken a szürkeállomány, ami segíti az alkalmazkodást az anyasághoz, valamint az anya és gyermeke közötti kötődés kialakulását – derült ki egy új tanulmányból.

VIDEÓ: megható apás szülés

VIDEÓ: megható apás szülés

2017.05.11. » Lelkizés / Pszichológia

Íme az egyik legcsodálatosabb szülés, amelyet valaha megörökítettek. Itt az édesapa valóban részese az eseményeknek, lelki és fizikai támaszt nyújt párjának a nehéz órákban, valamint a baba gondozásában is azonnal aktív szerepet vállal. Zsebkendőt bekészíteni, megindító képsorok következnek! :)

Anyamonológok: tabuk nélkül az anyaság mindkét oldaláról

Anyamonológok: tabuk nélkül az anyaság mindkét oldaláról

Máté Krisztina cukormáz nélküli filmet forgatott

2017.05.05. » Lelkizés / Pszichológia

Tabuk és álszent pátosz nélkül forgatott riportfilmet az anyaságról Máté Krisztina. Az Anyamonológok című alkotásban 13 különböző korú, típusú, élethelyzetű édesanya osztja meg élményeit az anyaságról nem elhallgatva kétségeiket, félelmeiket, rossz élményeiket sem. Ugyanakkor a gyakran megható, máskor humoros, de leginkább nagyon valóságos mondatokból, gesztusokból mégis kirajzolódik az anyaság igazi szépsége.

19 örökérvényű gyermeknevelési tanács

19 örökérvényű gyermeknevelési tanács

2017.04.28. » Lelkizés / Pszichológia

Maria Montessori olasz pedagógus, orvosnő és pszichológus 1800-as évekből származó gyermeknevelési tanácsai máig aktuálisak. Középpontban a gyermekek tisztelete, bátorítása és a pozitív szemlélet, melynek szellemében egy magabiztos, boldog életre készíthetjük fel csemetéinket!

Csodaszép pocakfotók a baba előtt és után

Csodaszép pocakfotók a baba előtt és után

2017.04.18. » Lelkizés / Pszichológia

Életünk egyik legszebb időszaka a kilenc hónapon át tartó örömteli várakozás… rengeteg gyönyörű felvétel készül ilyenkor, és persze a baba születése után. Íme néhány igazán megható felvétel a BoredPanda válogatásából! :)

További cikkeink
2016.04.28.
Első nap az oviban