KeresésFelhő, kulcsszavak
allergia  alvás  anyaméh  anyaság  anyatej  apa  asztma  baba  babaruha  babatáplálás  bébiétel  betegség  bőr  bőrápolás  bőrvédelem  családi pótlék  családtámogatás  császármetszés  csecsemő  cukorbetegség  depresszió  diéta  divat  dohányzás  Down-szindróma  D-vitamin  egészség  ekcéma  elhízás  ételallergia  étkezés  étrend  fájdalomcsillapítás  fertőzés  fogamzásgátlás  fogantatás  fogyókúra  folsav  genetika  gyed  gyermekprogram  gyermekvállalás  gyes  H1N1  hallás  hányás  hasmenés  hímivarsejt  hízás  hormon  hormonok  hozzátáplálás  ikrek  immunrendszer  influenza  játék  kalcium  köldökzsinórvér  koraszülés  koraszülött  kórház  KRIO Intézet  kutya  láz  lombikbébi  magzat  meddőség  megfázás  menstruáció  mese  mesekönyv  mesterséges megtermékenyítés  munka  munkavállalás  napozás  nátha  nőgyógyász  nyár  őssejt  őssejtbank  őssejtterápia  otthonszülés  ovuláció  pajzsmirigy  párkapcsolat  PCOS  peteérés  programajánló  programok  pszichológia  sperma  spermium  sport  stressz  szerelem  szex  szoptatás  sztármami  szülés  szüléstörténet  születés  születés hete fesztivál  szülőszoba  tanulás  táplálkozás  tápszer  tej  terhesség  termékenység  torna  trombózis  újszülött  ultrahang  utazás  vajúdás  várandósság  védőoltás  vetélés  vitamin  vitaminok 
A felhők felett született, egész életében ingyen utazhat!

A felhők felett született, egész életében ingyen utazhat!

2017.06.20. » Szülés / Sztorik

Egy Indiába tartó repülőgépen, több mint tízezer méteres magasságban jött a világra egy csecsemő, aki egész életében ingyen utazhat a Jet Airways indiai magán-légitársaság járatain.

Ők a világ legösszetartóbb ikrei – FOTÓ!

Ők a világ legösszetartóbb ikrei – FOTÓ!

2017.06.15. » Szülés / Sztorik

"Sarah Thistlethwaite egy Amerikában, Ohio-ban élő édesanya, akinek rendkívül megható és különleges pillanatban volt része ikerlányai születésekor. A két kisbabacsászármetszéssel jött világra, egymás kezét fogva" – olvasható az Érdekesvilág.hu-n.

A szülés új módja: császármetszés természetes úton

A szülés új módja: császármetszés természetes úton

VIDEÓ!

2017.05.31. » Szülés / Sztorik

Talán itthon még nem igazán terjedt el, de a tengerentúlon már rutinnak számít az új módszer. A beavatkozás lényege, hogy a bemetszés után nem emelik ki azonnal a babát, hanem hagyják, hogy "természetes úton", kvázi magától dolgozza ki magát az újszülött az anyaméhből. 

Hármasikrek születtek Szombathelyen

Hármasikrek születtek Szombathelyen

Kislányuknak szerettek volna egy testvérkét… három lett!

2017.05.30. » Szülés / Sztorik

"Tavaly gondolták úgy a szülők, hogy kistestvért szeretnének a nagylányuknak, Liliennek, aki idén kezdi az iskolát. Krisztina, aki láthatóan nyugodt, jó természetű fiatalasszony, azt mondja, nagyon örült, amikor kiderült, hogy várandós és ezt az orvosa is megerősítette" - olvasható a vaol.hu-n.

VIDEÓ: burokban született meg a baba!

VIDEÓ: burokban született meg a baba!

2017.05.24. » Szülés / Sztorik

Mivel a magzatburok a szülés során spontán megreped (vagy a szülésindításkor repesztik meg), rendkívül ritka az alább megörökített eset, 80 000 szülésből mindössze egyszer fordul elő! Ezúttal a magzatburok tökéletesen ép maradt, így a baba észre sem véve a változást, továbbra is úgy viselkedett, ahogyan azt addig az anyaméhben tette… :)

VIDEÓ: 39 hetes baba megfordul az édesanyja hasában

VIDEÓ: 39 hetes baba megfordul az édesanyja hasában

2017.05.09. » Szülés / Sztorik

Döbbenetes, egyúttal nagyon ritka eseményt örökített meg egy brit kismama és párja: az anyukát már csak néhány nap választotta el a szüléstől, amikor az addig faros kisbabája hirtelen úgy döntött, mégis befordul, és felveszi a klasszikus fejvégű fekvési pozíciót.

A frontok tényleg beindíthatják a szülést?

A frontok tényleg beindíthatják a szülést?

2017.04.25. » Szülés / Szülés ideje

Nem lehet tudni pontosan, mi az oka annak, hogy a frontok beindíthatják a szülést, de ez valóban így van – ez a tapasztalat a Semmelweis Egyetem mindkét szülészeti klinikáján. Dr. Rigó János elmondta, régóta ismert, hogy a különböző frontok jelentkezése során emelkedik a szülésszám.

További cikkeink